Wat is een Anhinga?

De anhinga is een grote watervogel. Het meet typisch ongeveer 29,5-37,4 in (75-95 cm) hoog en weegt ongeveer drie pond (1,35 kg). Vaak gevonden in de buurt van rivieren, moerassen, moerassen, meren en dergelijke habitats, maar geeft de voorkeur aan een warm klimaat in het zuid-oosten van de Verenigde Staten voor de Argentijnse natie.

heeft een zeer spitse wetsvoorstel, dat het gebruikt om speer en vis eten. Het mannetje is meestal donker van kleur, met uitzondering van de wat lichtere vlekken op de vleugels. De vrouwtjes hebben over het algemeen lichter van kleur, in het bijzonder op hun nek veren en borst. In tegenstelling tot veel andere grote vissen vogels, anhinga ontbreekt talgklieren om waterdicht zijn veren. Dit maakt het mogelijk om snel een duik in het water om te vissen, maar moet periodiek baars en droog de buitenkant vleugels.

De geslachten en soorten van anhinga anhinga anhinga is. Het is ook wel bekend als een slangenvogel. Deze naam komt van de manier waarop zwemt wanneer de veren zijn doordrenkt. Het is ook te wijten aan dit feit, wanneer is het zwemmen langs de hals vogel, dun en relatief dun, dat over het algemeen ziet er zeer vergelijkbaar met een waterslang. Het is ook bekend als een water kalkoen, vanwege zijn bro, lange staart. Hoewel de kleur is vooral donker, het anhinga heeft een groenachtige kleurenspel voor zijn donkere veren.

andere dan vis, is de anhinga is bekend om de baby alligators eten. Hij verbruikt ook garnalen, insecten en eieren kikkers ', onder andere wezens. Wanneer de anhinga Spears vis met haar vlaggenschip rekening, soms spears hen zo hard dat je nodig hebt om te kunnen zwemmen naar de kust om de vis uit zijn wetsvoorstel te verwijderen voordat het eten.

Anhingas worden vaak verward met aalscholvers, maar er zijn veel verschillen tussen de twee watervogels. Aalscholvers hebben een plaat, minder puntig en gele snavel. Het deed ook niet branden kleurstoffen aanwezig zijn op hun vleugels, zoals de anhinga geleden. Aalscholvers kunnen leven in koudere habitats en migreren in de winter naar warmere gebieden. Bovendien anhingas hebben langere staart en nek, en hun vleugels en stijgen in de vlucht, terwijl de aalscholvers over het algemeen alleen flap en niet omhoog gaan tijdens de vlucht.

Anhingas paren monogaam. De man begint een nestplaats potentieel en vliegt tijdens de hofmakerij. Vogels kunnen hun nesten te bouwen, of gebruik maken van een die toebehoorde aan een reiger of een zilverreiger. In feite, anhingas nestelen vaak tussen groepen reigers en zilverreigers. vrouwelijke meestal anhingas legt ongeveer vier eieren, die na een incubatieperiode van 29 dagen. Hoewel afhankelijk van hun ouders voor een tijd, kunnen de kleintjes uit de gevarenzone zwemmen als dat nodig is.

(0)
(0)

Comments - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha